Systemutvecklare hos Mowic

Vi söker en utvecklare som vill vara med och dela och utveckla Mowics produkter, vision och värderingar. Mowic är ett IoT-bolag med mer än 5000 användare i framförallt i Sverige och Norge men även UK, Frankrike och Holland.

Placeringsort Järfälla, Stockholm.

Beskrivning av tjänsten

Som mjukvaruutvecklare hos oss förväntas du se och ta ett helhetsansvar hela vägen från datainsamling till presentationsgränssnitt för slutkund. Vi är ett litet sammansvetsat team med högt i tak och stor flexibilitet. Egna initiativ och kreativitet värderas högt.

Vem är du?

Vi söker dig som är fullstack utvecklare och är intresserad av systemutveckling. Du gillar att arbeta med system från ett helhetsperspektiv, allt ifrån insamling av data till presentation av data för användaren, för att hitta lösningar som matchar behoven.
Som mjukvaruutvecklare hos Mowic har du stora möjligheter att påverka de tekniska lösningarna. En styrka hos dig är att skriva stabil kod, som går att underhålla, och därigenom möjliggöra bästa användarupplevelse och skalbarhet.
Våra system är idag skrivna i Java, JavaScript och Python.

Kvalifikationer

  • Dokumenterad erfarenhet av distribuerade system.
  • Erfarenhet av databaser, SQL, NoSQL eller icke-relationella databaser. 
  • Erfarenhet av REST API:er, köhantering, etc.
  • Civil-/högskoleingenjör eller motsvarande inom datavetenskap, datateknik eller liknande.
  • God förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.
  • Ett plus om du tidigare har arbetat med applikationer och app-utveckling. (Windows, iOS och Android)

Välkommen att skicka in din ansökan och CV, intervjuer kommer att ske löpande. Skicka din ansökan till info@mowic.se. Frågor om tjänsten kontakta Björn Hansson 073-633 57 57.

Annonsen som .pdf